Fyrkantiga ögon

Har suttit hela dagen och fixat det sista på sidan under flikarna, om mig, avila, eros och länkar…phu säger jag, ser i kors nu 🙂 Men men nu är det fixat i alla fall, så säg gärna vad ni tycker och tänker eller om någon länk saknas så jag kan lägga till eller ta bort 🙂 I morgon är det my dog som gäller för hela slanten…skall bli kul att se snygga hundar och en massa massa hundprylar…farligt! Nu blir det nog till att inte sitta framför datorn mer, dock så hitta jag filmer på när Avila och Eros var små…får se ifall jag sitter en stund till och lägger upp dom på mitt youtube konto…dom är ju bara för sööööööta 🙂

Annonser

3 kommentarer på “Fyrkantiga ögon

  1. Emelie skriver:

    Yey! Gillar den lite mer utförliga presentationen av hundarna 😀

  2. Elin, Vera & Tvist skriver:

    Tjusigt! Men länken till mig funkar ej ;(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s