Hundar är inte färgblinda

Ännu en grymt bra föreläsningshelg i Linköping med en stark inledning av Per Jensen om Stress och individuella olikheter. Många intressanta ämnen med tyngd på sinnen hos olika djur med viss inriktning mot hund. Ledarskap och dominans och relation med hunden av en liten udda man, med bra kunskap i ryggsäcken, men med lite mindre pedagogisk utbildning som följdes av många ”Min hund” frågor där svaret var mer förvirrande än frågan 🙂 Även genomgång av bevarandeperspektivet inom hundaveln gicks igenom med en touch av vargavskjutningarna. Helskön helg helt enkelt med rumsboende med två brudar från Gbg  på Scandic hotell. Husse har varit duktig och passat vovvarna hela helgen och gått skogspromenad idag så även dessa var trött och nöjda när jag kom hem 😉 Känns konstigt att vara utan de fyrbenta på dagarna och jag hinner sakna dom och det känns som det ” fattas” nått hela tiden…typ promenader, ge mat, bus, gos, träning med mera, men tror dock det är nyttigt för både hundarna och mig att få lite ”egentid” på varsitt håll ibland eftersom vi har ett intensivt förhållande på typ 24 tim om dygnet för tillfället. Klagar dock inte, eftersom det kunde varit åt andra hållet i stället som så många andra hundar har det vilket inte heller är bra. I slutändan hade väl ” lagom” varit bäst, för att inte bli gråhårig i förtid 😉 Nåväl, annars har veckan innehållt spinning, agilityträning, knallelandsfika och framtidsplanering som ständigt ändras och hittar nygamla vägar. Veckan som kommer blir även den fullbokad med möten, inspirationskväll och träning med en innehållande helg av ej bestämt slag.

Annonser

4 kommentarer på “Hundar är inte färgblinda

 1. Mia skriver:

  Hehehe, ja snuserknorr mot täcke har ett lite speciellt läte ;)!

  Lät som en otroligt bra helg :D! Jag sitter själv och bara väntar på att anmälningen ska öppna för HT 2011 så ska jag anmäla mig till grundkursen!

 2. Kul att läsa, upplägget på schemat såg riktigt intressant ut 🙂

 3. Veralus skriver:

  Du låter pepp, kul! 🙂 välkommen tillbaks till samhällets botten dock 😉

  • Anna skriver:

   Haha..jodå man blir allt lite pepp, med nytänk och härliga människor omkring sig 🙂 Men kul att du nämner pepp i samma mening som samhällets botten..hmm känns sådär pepp… hehe 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s