Hitta lösningar

Ja, den senaste tiden har gått åt till att försöka hitta lösningar på diverse olika ”problem”. Har återigen börjat på ett nytt projekt som är en testperiod i ett travstall där det i första hand rör sig om en deltid, men kan ev. bli fler timmar framöver om allt klaffar 🙂 Satt senast och fundera igår när jag åkte till och från stallet om att det alltid dyker upp nya saker som jag vill göra/testa på. De senaste åren har varit så för min del och det har blivit så dels för jag har försökt att finna en lösning på mitt jobbproblem, men nu det senaste så har jag nästan kommit underfund med att jag trivs rätt bra när det är ”nya” saker att göra hela tiden. Man kanske har blivit en aning skadad av sitt umgänge, att man behöver aktiveras både mentalt och fysiskt för att må bra 😉 Så tills jag har ”landat” så kommer det nog bli nya projekt som dyker upp som jag tror kan vara en lösning just då 🙂 Det är ju såklart slitsamt vissa gånger, men samtidigt fruktansvärt kul. Att få öppna nya dörrar och träffa nya människor och djur som har en massa kunskap att förmedla är väldigt spännande och jag njuter i fulla drag och suger åt mig all kunskap jag kan som en svamp 😉
Huset är fortfarande svårsålt, men på måndag kommer det en ny intressent som vill kolla, så återigen dyker hoppet upp och det är bara att hålla tummarna att någon tillslut vill köpa. Nu hoppas och vill jag sälja huset extra mycket, då det med stalltjänsten har erbjudits ett boende 🙂 Det är ett litet torp på 3 rum och kök med egen trädgård som jag tror kommer bli hur bra som helst(förhoppnignsvis). Det har stått tomt sen i maj så det behöver lite kärlek, men efter det så är det supermysigt. Det som oxå är bra är att det ligger knappt 500 m från stallet och sen runt 1.5 mil till Vinna hundcenter där jag har kurser. Det ligger alltså mittemellan Vårgårda och Alingsås, precis i det området som jag har sökt boende nu i över ett år :D. Nu när det är älgjakt längtar jag extra mycket till att flytta, då jag är helt ”fast” här hemma vad gäller hundpromenader då vi har ett jakttorn ca 100 m från hemmet som gör att jag måste åka iväg för att kunna gå promenad 😦 Helt kasst!
För övrigt blir det en del agilityträning fortfarande för hundarna då det är DM nu på Söndag och sen har jag två tävlingar kvar med Avila en i Götene och en i Varberg om hon håller inne med sitt löp. Lite trix, mys och pyssel inomhus blir de oxå för deras del, då min egna energi är något svajjig i dagsläget vad gäller träningen. Men om alla bitar faller på plats kommer år 2012 förhoppningsvis bli ett TOPPEN år för mig och hundarna. Nu försöker jag bara ha det gött och må bra med lite trevliga aktiviteter som stallvistelse, promenader och agilityträning så länge tills jag kan få ett bra avslut på pågående kapitel, som jag hoppas blir avslutat innan det nya året.
Sist men inte minst sprang jag på en gammal arbetskamrat igår, HELEN 😉 som sa att hon läser min blogg nästan varje dag! Var jättekul att se dig Helen och jag har inte ditt nummer, så sms mig gärna så jag får ditt så vi kan ta en fika framöver! Det finns alltså några där ute som läser här. Så som en del andra har frågat i sina bloggar frågar jag nu er detsamma:

Vem är du som läser min blogg? Jag bits inte så lämna gärna en kommentar 😉


Snart är den vita årstiden här!

Annonser

3 kommentarer på “Hitta lösningar

 1. Rose-Marie skriver:

  Hello. jag läser din blogg, Greta visade mig den. Så fina kort du tagit på både hästarna o skägget

 2. Sofie Rundström skriver:

  Jag är en av dina läsare! 🙂 jag tycker du är en inspiration. Även om jag förstår att det är lite kämpigt nu så förmedlar du en positiv energi. Jag blir inspirerad av att träna mer med Sorro när jag läser om vad du och dina hundar gör. 🙂 och det ger ju resultat!! 

  Även om vi inte känner varandra så, så måste jag säga att jag gillar dig! Du är en inspiration för mig! 

  Ha n bra dag! //Sofie

 3. petrakarin skriver:

  Jag läser här 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s