Jul

Då var ännu en jul över och snart är det inte långt kvar tills vi går över till ett nytt år 🙂 Julen spenderades i Alingsås på förmiddagen/lunch hos min farbror Hans med hans fru Jenny och deras lilla son Vilmer, mamma, pappa, Frida, Eros och min syster Jenny med sambo och deras son Gabriel, farmor och farfar. Det var himla trevligt med god mat och efterätt som gjorde att vi nästan rulla därifrån 😉 Det var ”bara” de små som fick julklappar, då vi stora skulle köra julklappsspel lite senare. Som vanligt har man en snäll farmor och farfar som trots bestämmelser om utebliven julklapp ändå gav en liten peng. Mot fyra tiden tackade vi (ja, Eros, Frida, mor & far) för oss och for vidare till Herrljunga till min mormor. Där väntade moster med sina fyra barn och två hundar på oss andra för en till julmiddag och julklappsspel. Måste bara säga att Eros är så fruktansvärt lätt att ha med överallt, inte bara vad gäller storleken 😉 Han är lugn och fin, går omvägar runt barnen som han tycker är lite jobbiga, lägger sig ner och vilar och bara är 😉 Hos mormor fick han sedan ligga och sova i sin bur, då mosters hundar är hmm.. mindre lätta att ha med. Efter en trevlig kväll med två skitbra  julklappar eller fyra blev det, då även mormor envisades med att ge mer julklappar än vad vi kommit överrens om åkte vi hem.

Juldagen innehöll lite stadsbesök och shopping för att sedan avslutas med PARTY :D. Jag och syster Jenny fick komma på en förfest hos en gamla arbetskompis till mig och hennes kompisar för att sedan dra vidare till stan där vi mötte upp våran minsting 😉 Hade skitkul och dansade så fötterna nästan domna bort och det bästa av allt var att de spelade Queen på puben/dansstället vi var på. Tror aldrig jag har varit med om det förut 🙂 Tummen upp! Sammanfattningsvis så var julen toppen på alla plan!

Eros hade bra koll vid julbordet

Annonser
Detta inlägg postades i Helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s