Lite depp

De senaste två veckorna har varit lite tunga. Energin har inte riktigt funnits där och tankar på jobb, boende med mera får mig att bli helt slut vissa dagar. På jobbfronten så har jag fått en tillsvidaretjänst som drar igång så fort jag lärt mig rundan 😉 Så inom snar framtid kommer jag för första gången på tre år inte tillhöra det förbannade systemet kallat arbetsförmedlingen och försäkringskassan utan kommer vara min egen igen. Ska bli jäkligt skönt! Vi får väl se hur tjänsten utvecklar sig, då det i dagsläget tyvärr inte är så många timmar per natt som gör att lönersättningen inte är den högsta, men får väl se lite hur jag gör med mitt egna företag till våren 🙂 Så för tillfället kommer jag att vara ”fast” i Vfs tills det dyker upp något annat mer lämpligt arbete..hm.
I helgen var det My dog. Var nere torsdag och fredag och träffade massa gamla plugg- och klubbkompisar som tävlade rallylydnad med riktigt fina resultat , stort grattis till er! För övrigt tyckte jag det var bättre i år än föregående år med grym agilityuppvisning och lite mer show med freestyle o dyl. Blev lite shopping, enluddleksak i långt snöre och ett koppel på 2,5 m. Tyvärr växer försäljningsstånden med att sälja små docksöta klänningar och byxor till hundar istället för ”riktiga” hundprylar som bra apportbockar och lydnadshinder så det blir ändå till att beställa på nätet. Lite synd, då jag gillar att klämma och ta på sakerna innan jag köper dom vilket inte är möjligt genom nätbeställning.

För övrigt tränar jag och Eros på inför lydnadsdebuten och det börjar kännas riktigt bra. Kör även en del trixträning ,då freestyle är något jag vill testa på framöver. Jag gillar ju att dansa och Eros älskar att köra trix så freestyle känns ju perfekt att köra 😛
Vi jobbar även på med motion, kondition och styrka där det börjar kännas lite lättare i flåset 😉
Idag har jag beställt en hälsokoll, ögonlysning och höftledsröntgen i nästa vecka för Eros, för att verkligen veta att han är fit for fight till sommarsäsongen. Är ju alltid nojig över hans lungor, så kollar upp dom emellanåt för att veta att allt fortfarande står rätt till. Han är ju pigg och glad och träningsvillig som aldrig förr, men vill ändå veta att det står rätt till med honom inuti så att säga 😉
Ne, nu mys i soffan för att ladda inför ännu en arbetsnatt. Mysigt med snö då det blir ljusare, men en aning svårare att köra i alla uppförsbackar 🙂

Gammal bild på mig och Eros under en agilityträning

Annonser

2 kommentarer på “Lite depp

  1. Pia Möller skriver:

    Hans lungor? Har han problem? 😦

    • Anna skriver:

      Går att läsa mer utförligt under honom på fliken Eros. Men nje, han har inte problem längre, men de har tagit bort en bit av hans ena lunga som gör att jag kan bli nojig om han typ låter el andas konstigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s