Overall

Då har det kommit snö…igen. Positiva är att Eros som skall gå på mjukt underlag nu går på det överallt, det negativa är väl att han blir som en blivande snöboll när man är ute. Jag är ju ingen direkt förespråkare vad gäller ”kläder” på hundar utan jag tycker att täcke är det rätta plagget för en hund om den skall hållas varm. Eros har aldrig backat på att gå ut, men efter halva promenaden tycker han inte det är lika roligt pga snöbildningen i benhåren. Har försökt med ett spray som funkar hyffsat oki, men blir lite väl mycket sprayande för att underhålla det så provade Hurttas fleeceoverall som satt som en smäck! Eros själv tycker det är riktigt skönt och han rör sig helt obehindrat i alla gångarter så idag är det overall som gäller 🙂 Jag har dock fått sy till den något baktill och satt i en extra knapp, då den var lite för stor för hans tajta snuserrumpan 😉


Annonser
Detta inlägg postades i Eros.

5 kommentarer på “Overall

 1. Jeanette skriver:

  Vilken charmig liten vovve du har 😉 Schnauzer är ju aldrig fel! 😛

 2. Pia Möller skriver:

  Kläder för utsmyckning är ju inte särskilt bra, tycker jag. Men för att hålla värmen är det ju ett måste. Peggy fryser ju ofta, och när det är vinter har hon ibland tröjor på sig inomhus. På äldre dagar är hon med frusen och vintrarna är kalla. Då kan man ju lika gärna skaffa någon cool tröja 😉

 3. Christina skriver:

  Söt han är i sin overall! Hoppas han blir bättre snart! 🙂

 4. Gabbi & Edwin skriver:

  Vilken fin overall grabben har!
  Passar honom perfekt ju 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s