Förlängning

Jupp nu får vi gå ca 25-30 min promenader om vi vill…jag och Eros 🙂 I torsdags var vi andra gången på laserbehandling och hon gjorde försiktigt lite böjprov på tårna utan att han markera något så det går åt rätt håll :D. Försöker även observera honom när han står och jag tycker nog allt att ”trampandet” med foten har minskat. Han går ju på smärt/inflammationshämmande tabletter och skall göra det ett tag så det är fortfarande lugna aktiviteter som gäller, lättare sagt än gjort med en övertaggad snuser :P. Vi har en till tid för laser nästa torsdag därefter skall vi diskutera lite hur vi går vidare. Spontant känner jag nog för treadmill, då detta är något de rekommenderar för hundar som har problem med tår då de spretar dom ordentligt när de går i vatten men vi får se vad vi kommer fram till.I natt är det dax att köra runda igen, en skitrunda är det, men kommer bara att gälla 2 dagar i månaden så man överlever väl. I morgon natt skall jag gå igenom företagsbilen som är automat och högerstyrd….kan ju bli väldigt spännande 🙂 Resten av veckan skall jag lära mig den nya långa rundan på ca 10 mil, hoppas att den inte är allt för krånglig. För övrigt har jag känt mig lite hängig den senaste veckan, men börjar bli bättre på den fronten med. Nu mys framför tv:n med världen bästa päron! Förresten har en mor som lagar helt underbar mat…..saknat den MYCKET!


Snart är vi nog tillbaka på banan igen….längtar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s