Öppna landskap

Allt började förra söndagen när jag som vanligt satt och spana jobb. Hittade ett hundinstruktörs/skötare jobb nere i Skåne som lät trevligt så skickade en ansökan. Kort om tjänsten: Ta hand om hunddagiset, ha kurser för eleverna och även hjälpa till i deras ”djurpark”. Måndag förmiddag ringde dom och ville ha en intervju med mig på fredagen(idag) kl 11.30. Klart man tackar ja till det 😉 Sagt och gjort, mor & far tog ledigt för att hjälpa mig ner, då jag jobbat inatt fanns inte orken att själv köra den 3 timmar långa resan ner och sen hem igen. Återigen vad hade jag gjort utan mina päron? Det blev ingen sömn efter jobbet utan det var bara att fixa sig för att åka iväg, dock kunde jag tack vare mina chaufförer sova i bilen 🙂

Väl nere blev jag mottagen av trevlig personal som bjöd på lunch under intervjun för att sedan visa mig hundlokalerna. Det var 30 sökande till tjänsten och 4 kom till intervju. På måndag kommer de höra av sig och säga vem de valt ut. Med blandade känslor avslutade vi mötet och jag blev upphämtad. Så i helgen skall jag grubbla en del sen får vi se hur det slutar. När vi ändå var neråt landet stanna vi till på Engelsons och Ullared. Hade ingen plan på att handla, men det är väl då man alltid gör det. Hitta lite smått och gott på båda ställen och är nöjd över mina fynd :).
Köp från Engelsons:

20120302-202600.jpg
Blev en skön grön tröja och sedan deras hundtränarväst. Har haft en innan som ja inte va riktigt nöjd med, men tror de justerat den med bla ficka på ryggen plus att min gamla blev saboterad utav möss när den hängde i garderoben i huset pga hundgodis 🙂 Så ger den ett nytt försök och den kändes riktigt skön med bra passform

Köp från Ullared:

20120302-203052.jpg
Två snygga ringar och ett armband

20120302-203145.jpg
Lite pyssel 😉

20120302-203223.jpg
Strumpor och underkläder

20120302-203303.jpg
Sen lite hundprylar, såklart 😀

Ligger nu med mitt goa trötta skägg i sängen för att lyckas få några timmars sömn innan jobbet kallar. Två nätter kvar innan ledighet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s