Den mänskliga veterinären

20120309-164510.jpg
Mycket bandage för ett litet klipp 😉

Att det ska va så svårt att säga läkaren. Säger alltid veterinären, något skadad av djurvärlden kanske 😉 Imorses åkte jag till vårdcentralen för ett utlåtande om en liten leverfläck som har suttit på halsen/nacken i ett flertal år. Den har suttit så att halsband och vissa t-hirsirts har gjort den irriterad. Kom in till en väldigt ung, söt, svensk, trevlig läkare 😉 Inte varje dag man gör det. Bedömningen var att den var godartad och lätt att klippa bort. Sagt och gjort ca 20 min senare var den bortklippt och jag blev ihoplappad av en trevlig sköterska. Tejpen skall sitta i en vecka och kompressen skall bytas ut till vanligt plåster om ca 4 dagar.

Dagen har varit lugn, några promenader med skägget har avverkats men ska nog köra lite lydnadspass i kväll :D. Finns så många kurser nu för tiden som jag är sugen att gå på med, men plånboken säger annat 😦 Får helt enkelt prioritera lite tävlingar i stället ” Vad är en bal på slottet”? Imorgon vankas viltspår och lydnadsträning med Gabbi och Edwin om vädret inte blir värre. Ska bli riktigt kul med en hel dag med hundträning, var alleles för längesedan :).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s