Efter regn kommer solsken

Jobbnatten var lite tung, men arbetet i sig flöt på bra. Idag skulle jag mött Gabbi och Edwin för lydnadsträning men mitt huvud sa annat. Vaknade med huvudvärk som gjorde att jag somnade om och fick ställa in träningen. Efter fler timmar med sömn vakna jag och mådde bättre. Dagen i sig har innehållt rensning, strukturering och telefonsamtal för att fixa mina bankkonton. Skönt att börja få lite bättre koll 😉 Mellan varven fick Eros några pass med platsliggning, härlig vårpromenad i det underbara vädret och nu ikväll hjälpte far mig med ettans apportering som satt som en smäck 🙂 Nu lite jobbsök och mys med familjen!

Fin platsliggning med hakan i backen, dock inget krav jag har, men skadar ju inte att förstärka det 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s