Tråkdag

Gått och blivit förkyld. Ont i halsen och öronen så idag har det mest tillbringats tid i sängen. Har även hoppat in och jobba extra denna veckan så ingen bra tajming att bli krasslig :(Fick även avboka min träff med Gabbi, Eddan och deras nya tillskott Nixon, men hoppas kunna få valpsniffa om några dagar om jag känner mig piggare. Hoppas att det är en lätt förkylning som ger med sig med lite vila 😉 Eros har sovit jämte mig hela dagen och anpassat sig bra. Tråkigt tyckte både han och jag så på kvällspromenaden körde vi platsliggning på tre olika ställen. Gick toppen och han börjar kännas mer och mer trygg i sitt liggande 🙂 Efter det kunde jag inte låta bli att sätta upp en liten agilitybana med hopp, långhopp, hopp, hopp och gungan ute på våran lilla gräsplätt. Svettig och flåsig som en flodhäst kände jag mig efter bara några gånger…känns direkt att det är någon infektion i kroppen. Någon som däremot körde gärnet var skägget 😉 Jäklar vilken fart och fokus han hade! Märks att han har saknat agilityn så nu har jag anmält oss till tävling den 21 April i Varberg :D. Det blir årets första agilitytävling så får ligga i med lite träning nu framöver. Skall kolla läget på Borås BK och se ifall deras hinder har kommit tillbaka efter vinterträningen. Ne, dax att återgå till position ”ligg” och spana tv innan det är dax för 9:e arbetsnatten i rad 🙂 Trevlig kväll!

Snart är det full galopp på agilitybanorna igen, längtar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s