Nya fynd

Har ju varit på jakt efter en bra spårsele till Eros, då den han har idag är alldeles för varm. Har spanat på två märken som bara finns i lite mindre djuraffärer en av affärerna finns i Alingsås och en i Gråbo. Detta har gjort att jag dragit mig från att åka och kolla på dom pga avståndet, men även att priset på selarna ligger på runt 350 kr så ihop med bensinpengar blir det en saftig summa för bara en sele 😉 Jobbar ju tyvärr bara deltid som gör att jag måste prioritera och vända på varenda krona jag äger för att kunna göra det jag vill mest vilket är tävla i agility, viltspår och ev. lydnad 🙂 Man blir jäääkligt ekonomisk och lär sig finna andra alternativ som är minst lika bra som de ”dyra” ;). Var förbi syster förra veckan i Viared för kolla läget vad gäller bilen och tänkte när jag ändå var där uppe kunde jag åka förbi Hööks för att ”kolla” lite 😉 Det visade sig vara 20% på alla hundartiklar och glädjen var stor när jag fann just en sån sele jag letat efter för bara 100 kr(med rabbaten) :D. Det enda var att magremmen gick något för långt bak, men pysslig som man är har jag fixat iordning den idag och den sitter som en smäck! Passade även på att köpa lite hundgodis och en ”Grodis” till Eros stora glädje 😉 Gillar när man gör fynd och det blir bra, så skall nog upp en sväng igen för att spana på ett nytt regn/fleece täcke, då det han har idag snart inte fyller sin funktion.

En y-frontsele med enbart fleece under mage och vid hals/bog som gör att den inte blir för varm och är mjuk vid användning.

Sitter som en smäck och Eros trivs bra i den. Full rörlighet för frambenen som gör att han kan jobba obehindrat.

Tyngdpunkten sitter baktill vilket är bra vid spårning och alla remmar är ställbara och fastsydda förutom magremmen. Detta gör att selen sitter bra på plats oavsett vilken position jag har på linan.

Nya favvoleksaken ”Grodis” som är bra tålig, endast 23 kr 🙂

Nöjd över mina fynd: sele, Grodis och en bruk hundgodis för endast 189 kr 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s