Allergisk???

20120608-170319.jpg

Aaa, kanske inte är förkyld utan allergisk? Aldrig tänkt i den banan, men ju mer jag tänker på det ju mer logiskt känns det. Varje år, vid typ den här tiden när det är grönare än grönast ute brukar jag bli dålig? När jag simma och utesäsongen börja var det samma visa. Dålig de första veckorna med snuva och andningsvårigheter. Ett besök hos läkaren gjorde bara en bedömning ”det är nog ansträngnings astma” och inhalator införskaffades. Blev lite lättare att andas och jag körde på som vanligt. Igår nämnde mor att; du kanske e allergisk? och ja kanske de. Inatt hade jag riktigt svårt för att andas, men det kändes inte som det var en förkyldnings slemklump som var problemet utan det var nått annat. Sagt och gjort så köpte jag allergitabletter idag. Tagit en och tycker min rinnande näsa och andningen blivit något bättre 🙂 Hmm, jäkla gräs/pollen skit som är i luften, men tur för snabbverkande medicin 😉 Tur är väl också att det är pollenallergi i så fall och inte päls, för då hade jag gått under. Skönt att ändå kanske få svar på de besvär som jag haft varje sommar som absolut inte kunde vara allergi, ”för allergisk är jag verkligen inte ” 😉

Annonser
Detta inlägg postades i Jag.

En kommentar på “Allergisk???

  1. Blir också jätte allergisk på somrarna.. Men är allergisk för pälsdjur också, allergimedicin det är bra grejjer det 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s