På´t igen

Efter helgens ”miss” var det bara att hoppa upp på hästryggen igen och träna vidare 🙂 Träff med Gabbi och grabbarna bus var beställd kl 13.30 på Bollebygd Bk igår. Underbart väder med lagom temperatur gjorde att klockan ticka på rejält när vi skiljdes åt vid 16.30 tiden. Under timmarna som gick körde vi igenom olika moment med olika vovvar såsom lf, ff, rutan, fjärr, starter i moment, fotposition, belöningsplacering, externbelöning, stadga, återgångar, hantering och lek.

Något jag och Eros skall lägga in mer i vår träning är mer lek, då han har blivit lite ”loj” av allt tävlande och tränande som har vart rätt intensiv nu under några veckor. Skall köra korta mini-kedjor och sen belöna med lek. Har varit lite försiktig med att belöna med just lek, då han i början blev lite väl galen men nu tycker jag han har en bättre förståelse för lydnaden som oxå gör att vi kan ta tillbaka leken i träningen 🙂 Blev en go träning med som alltid nyttig information och en del fika 😉

Tack Gabbi och grabbarna bus för en skön träningsdag!

Annonser

3 kommentarer på “På´t igen

  1. Hääärliga bilder och kul med träning 😀

  2. Tack för jättebra träning!!! Snodde lite kort till bloggen, hoppas det var lugnt 😉
    KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s