Hela 5 år!

20130115-075517.jpg
Idag fyller den är snygga skäggherren och hans bröder hela 5 år!

Operationen igår gick fint och han fick beröm för att han uppförde sig så väl 😉 Röngtenbilderna på knäna visade en liten slapphet, men inget som påverkar livskvaliten. Vetten sa att 60-70% av alla småhundar har det idag utan att det skulle vara några problem. Jag skulle fortsätta med träningen som vi håller på med för att bibehålla styrkan, då det hjälper till hålla knäna på plats. Skönt att det inte fanns någon tendens till artros. Vårtan på frambenet togs med laser och kvar är ett hål som jag skall hålla koll på så att det läker fint. Det innebär några lugna och försiktiga dagar så han inte skrapar emot benet någonstans.

Idag står det alltså vila/sömn på scemat då sömnen igår var nästintill obefintlig (sjukt trött idag pga det). Får se om jag hinner göra det goda levergodiset i em innan jag och syster ska iväg och träna. Lite götta måste man ju få när man fyller år trots att man är vovve 😉

20130115-081114.jpg

Annonser
Detta inlägg postades i Eros.

4 kommentarer på “Hela 5 år!

  1. Oj redan 5 år? Grattis finaste Eros 🙂

  2. Cavvis skriver:

    Grattis från mig!! 🙂 Och tur att operationen gick bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s