Kallt och vitt men det går hyffsat bra ändå

Detta med att var sjukskriven går mig på nerverna. Inte nog med att jag har ont i nacken och axeln och att nacken är helt fucked up denna gången, ne, jag skickas fram och tillbaka som en jojo mellan läkare och sjukgymnaster, då kontoret inte har koll på läget 😦
Jag verkligen avskyr att vara beroende av andra, men i detta läget finns inte så många alternativ. Efter att återigen ha fått gå till vårdcentralen i måndags och fått en förlängning av sjukskrivningen för att komma till företaghälsovårdens läkare gick luften ur mig en aning. Syster som behövde åka till Ullared tjata med mig och vi for dit under eftermiddagen så jag fick något annat att tänka på 😉

Vi var där ifrån ca 16-20 och det var väldigt tomt på folk, gött! Spana runt bland kläderna och tycker väl inte direkt att det finns så mycket att hurra för, men fick med mig i klädesväg en t-shirt, två tröjor, underkläder och en sov t-shirt. Det som är roligare med Ullared är alla prylar där en del smink, borstar, hårband och massa tuggben till Eros fick följa med hem, då det har blivit rätt dyrt med det i både djuraffärerna och Ica butikerna så gäller det att passa på 🙂

Det köp som jag blev mest nöjd med var en väska som har en inbyggd stol, något som jag har spanat på länge men inte köpt. Nu slog jag till då priset låg på 149 kr och inte nog med det så är det en lyxvariant av stolen då den har ryggstöd 😀 Finns många bra fack och dragkedjor på väskan, sen hur länge den håller och hur bra kvalite det är återstår att se, men för den pengen var det inte så mycket att snacka om.

Igår fick jag testa stolen i skarpt läge då det var dags för träning på klubben igen. Känns som vädret bara blir värre och värre om det var kallt förra onsdagen så var det ingenting om man jämnför mot igår. Jäklar vad det blåste och snöa 😦 Trängde in till märgen så det blev inte så lång träning. Jobba lite lf, hoppet, inkallning och rutan med helt ok känsla. Har under veckan även pillat en del med apporteringen för att få bort tugget och även det känns bättre 🙂

Vårat pausläger i kylan

Carro och Mille kämpar på med rallylydnaden

Efter ca en timme orkade vi inte längre utan gick av vovvarna innan vi gick in i klubbstugan och värmde oss. Klubben skall de kommande onsdagarna ha lite föreläsningar om olika ämnen så tänkte att det kunde vara kul att delta 🙂 Ett gött gäng delade med sig om olika tips och tankar om ”inkallning” och om att ”inte dra i kopplet” som var veckans ämnen. Kul intiativ och även ett bra sätt att lära känna nya klubbkompisar på 🙂

Idag är det dags för egen träning igen. Blir skivstång/spinning där träningsvärken alltid kommer som ett brev på posten efter någon dag 😉 Får lite olika svar ifrån läkarna angående skivstång, men jag måste hålla igång cirkulationen och jag kör knappt med några vikter på utan är mer ute efter rörelserna så det brukar kännas ok trots axel/nacke. Gäller att inte tappa för mycket styrka nu när det är mycket vila som gäller 😦

Annat mer kul att se ifram emot är att jag och skägget skall på lek clinic i helgen för Tobias Gustavsson 🙂 Skall bli kul att gå en lite annorlunda kurs och få ännu mer kunskap om den viktiga leken. Spanar även en del på agilitytävlingar och det finns en hel del här i området 🙂 Hoppas bara att våren kan komma snart så vi får ut agilityhindren på klubben så man kan få till mer och bättre träning. Har valt att avstå ifrån ridhusträningen det sista, då jag får så ont i ryggen av att springa på det gropiga underlaget, tråkigt och inget bra för agilityträningen men inget kul att bli skadad nu när säsongen snart drar igång.
Ne, dax att bege sig ut i det vita landskapet en sväng innan mor vill bli hämtad ifrån jobbet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s