Bakom stängda dörrar

Idag bjöd mor oss (jag, Frida & Gabriel) på ett besök i Borås djurpark. Tror inte jag har varit där på över 10 år eftersom jag inte är någon fantast utav djurparker. Får oftast en sorgsen känsla av att gå och kolla på djuren och idag var inget undantag. Var speciellt en apa som fånga mina känslor genom att komma fram till fönstret och hålla sin hand mot min. Djurparken är fin och välskött, men känner inte riktigt att det finns någon glädje. Finns lite aktiverings saker hos vissa djur, bra med träd och grenar hos andra, men kan inte låta bli att tänka på hur långt vissa av djuren kan vandra per dag och här står de i en liten hage eller är i inglasade burar 😦

Nåväl, det är frivilligt att gå dit och för vissa arter finns det ett syfte med att ha dom i fångenskap eftersom vi människor rensar ut dom i deras rätta miljö. Kameran var såklart med och innan besöket gjordes ett försök till att få tag på ett nytt objektiv utan resultat eftersom det jag ville ha är en beställningsvara. Får se om jag beställer det en annan dag, då jag har trånat efter det ett bra tag. Vore kul att kunna utveckla mina foton lite mer plus kunna ”vara” närmare motivet 😉 Blev lite foton, men även lite ”action” filmer av dagens besök.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s