Från landet till stan

Då är vi på plats i stan det vill säga Borås 😉 Det har varit mycket lådor, bärande och städande och det är väl lite kvar att göra i Viskafors, men i det stora hela är flytten snart avklarad. Lägenheten är jättefin och mysig och passar perfekt till mor och far när de blir gamla 😉 Det rum som jag har hamnat i är framtidens gästrum vilket innebär att det är i minsta laget, MEN det viktigaste får plats, min säng och Eros biabädd 😉 Andra natten har sovits här i staden och efter att ha bott i så kallade passiva hus (de drivs inte med energi utan värmen som blir kommer ifrån maskiner och vår kroppsvärme) så sover jag hundra gånger bättre i denna nya lägenheten. Huset i Viskafors har varit väldigt tätt och haft en speciell värme som har gjort att det var en konstig värme i sovrummet när man sov = dålig sömn. Så, både jag och vad det verkar som Eros har sovit stenhårt under dessa nätter vi har sovit här, stor tumme upp för bra sömn ! Utöver sömnen känns det annorlunda att allt helt plötsligt är så nära så jag och mor har gått både till Ica Maxi och Åhaga, bara för att vi kan 😉

Paus i soffan under uppackningen. Är grymt imponerad över hur Eros tar allt med ro. Han känns mer lugn här i stan än ute på landet och promenader förbi diverse olika objekt och att bli omkörd av lastbilar och liknande bekommer honom inte överhuvudtaget. Mitt duktiga, älskade skägg!

Det bästa som finns är att se det man älskar när man vaknar på morgonen ♥

Finns det hjärterum finns det stjärterum 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s