Midsommar agility

ram1De senaste dagarna har det sett ut såhär här hemma 😉 Det är fööööööööör varmt för att orka göra något mer krävande säger Eros väldigt tydligt genom att försöka hitta det svalaste stället i lägenheten=under min säng. Detta har gjort att vi under de senaste dagarna endast gått promenader på dagen och tränat på morgonen eller kvällen. MEN idag var det mulet med regn i luften så då passade ett pass agility bra 🙂 Mötte upp Carro och gänget där vi satte ihop denna banan.

En bana med en del luringar, tunnelingången nr 5, tunnel under a-hindret och hinder 12 stod nära flera vägval för hundarna. Då jag behöver träna en del fart med Eros jobbar jag en hel del raksträckor ihop med någon enstaka handlingsträning. Något som ständigt ligger högt upp på träningslistan är att fixa i ordning kontaktfälten. När farten kommer, kommer även hoppen och där slarvar jag med att släppa igenom honom. Hm, bara gilla läget när jag inte är konsekvent och jag vet inte riktigt om jag egentligen skall lägga så enormt mycket träning på detta längre. Vi får se helt enkelt hur det blir med dom 😉

Blev ett bra träningspass där vi körde olika varianter vad gäller höjden på hopphinder, handlingsalternativ och framåt tänk. Blir så jäkla sugen på att tävla så det är nog dax att titta på lite fler tävlingar tror jag. Karlstad är ju bokat, men även Ulricehamn skall ha en klass 2 tävling som vi nog skall åka på.

En blöt och duktig Eros som var överlycklig över att köra lite agility igen 🙂

Annonser

2 kommentarer på “Midsommar agility

  1. evighetshunden skriver:

    Vad duktiga ni är! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s