När det blir en fröjd att dela korv!

Idag vart det tidigt iväg med Carro till Ullared. Tänkte att det nog inte är så mycket folk nu när det är midsommar, men ack så fel man kan ha 🙂 Vi hann igenom klädesavdelningen innan den värsta folkmassan kom och då tog vi paus med lite fika. Därefter tog vi sista avdelningen med köksprylar, elektronik med mera.

Jag har varit på jakt efter en så kallad ”Alligator”(lökpress) efter tips i Dvärgschnauzergruppen om att den är toppen att använda som belöningsdelare. Hitta den och fundera en stund om den verkligen är nödvändig? Efter en stund övervägande kom jag fram till att hacka den förbannade korven vid träning är dötråkigt, så den slank ner i korgen 🙂 Väl hemma var jag tvungen att testa den och upptäcker att jag har fått med mig den med små rutor i (finns tydligen 2 stl?! en med 1 cm rutor som jag hade sett på bild och denna som jag köpte 0,5 cm).

Småirriterad upptäcker jag att det inte kunde blivit bättre 😀 Så JÄKLA gött att slippa stå att hacka korv och andra godisbelöningar!!! Delar bara korven i två bitar och lägger på angivet område och med ett enkelt tryck är korven delad i små små bitar i PERFEKT storlek för träning!!! Älskar att göra sådana här fynd och Snusergruppen har återigen bevisat bredden på suveräna livsavgörande tips i hundträningsvärlden 😉

20130623-174134.jpg
Kärlek vid första testen!

Annonser

4 kommentarer på “När det blir en fröjd att dela korv!

 1. Men suveräänt! 😀 Bra att du dela med dig, måste införskaffas!

 2. Cavvis skriver:

  Åh en sån borde man skaffa! 🙂

 3. Hanna skriver:

  Känns som en pryl, som skulle funka perfekt här hemma 🙂

  • Anna skriver:

   Den är helt suverän! Smidigt är att man kan köpa till en ny platta med knivar med större rutor om man har en större hund, om man nu vill ha större belöningsbitar 😀 Grymt köksredskap som blir hundägarens bästa vän 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s