16 stycken fyrbeningar

Efter att ha pendlat ett flertal mil denna veckan så kunde några till inte skada 😉 Igår spontan anmälde jag mig och Eros till en mini-snuserträff nere i Mölndal 🙂 Vi började med en härlig promenad runt Horsika sjön och därefter hade Christian och Helena bjudit in alla som ville till en grillkväll. Vi hade en toppen eftermiddag, både fyr- och två beningar och det är en viss känsla när man släpper ihop 16 stycken snusrar i alla åldrar, färger, storlekar, tikar, hanar och kastrater utan att det blir ett enda gruff. Eros låter sig pillas av både barn och vuxna och fann även en snygg, fin vit tik vid namn Pixi 🙂 För en gång skull hitta han en dvärgschnauzer som var i nästan samma storlek som sig själv och hon hade samma charmerande aura som Eros. Tror allt det har med storleken att göra 😉

Kvällens charmknutte var Glenn på 4 månader som sprang runt och busa och pussa på allt och alla, så SÖT! Det är underbart att lära känna så många nya härliga ägare och hundar. Det är även otroligt kul att se hur lätt alla hundar anpassar sig trots ny miljö, begränsad yta och ett 20-tal människor som springer kors och tvärs mellan varandra. Ett stort tack till värdarna Mikael, som guida oss runt sjön och till Christian och Helena som fixat långbord, potatissallad och en grymt god annanaspaj! Kameran var såklart med så bilderna för tala för sig själva 🙂

Annonser

2 kommentarer på “16 stycken fyrbeningar

  1. Vad roligt med skäggträff! Härliga bilder 🙂 Jag blev allt svag för den lilla vita, häftigt att se en sån färg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s