Han känns fin!

Jupp, klart jag syftar på Eros a.k.a ”Skägget” 😉 Var på klubben i måndags och idag. Körde igenom lf, hoppet, apporten, inkallning, ställandet och såklart platsen och han känns jämn och fin i alla delar! Notera att vi endast skall köra ställandet under veckan, då han lätt bjuder på ligg. Ingångar finslipas för att jobba bort hans tramp på min fot som han gör emellanåt. Sen nöter vi på med platsen, som vanligt 😉 Idag låg han riktigt fint på träningen i 3 min utan att röra varken baktassar eller framtassar som kan ske i bland 😉

Det börjar kännas tryggt för egen del med när han fixar längre tider, fler meter och med viss störning. Skönt att jag kan slappna av mer och mer i detta jobbiga moment som även stärker Eros ytterligare 🙂 Träning är bokad både imorgon och på fredag för att skapa bästa förutsättningar inför lördag, då det är dax för tävling igen!

20130911-211925.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s