Mer nervös än hunden

Då var tid bokad hos veterinären….igen 😦 Usch, blir värre för varje gång vi måste dit och då är det inte Eros som har problem utan jag 😉 Blir nojjigare för varje gång även om jag är väldigt lugn när vi väl är där. Alla turer till veterinären med Eros gör mig illamående, men har upptäckt att två utav hans småtänder i underkäken är något lösa och att han har börjat lukta en aning illa i munnen så ett besök måste göras. Han har sen valp ett underbett som med tiden har blivit lite större, men det är inget som han verkar lida utav. Han äter och ganger ben utan problem och busar, sliter och kampar i leksaker för fullt så tror inte han har ont. Dock måste munnen kollas upp så nu är tid bokad om ca 2 veckor.

Hoppas på att det inte behöver göras något avancerat och att vi kommer fram till en bra lösning vad gäller hans lösa tänder. Tills dess att vi har varit hos veterinären får han nog ta det lite lugnare vad gäller våra löpturer så han inte överanstränger sig om det nu skulle vara något som inte stämmer, tänker då på att han har börjat lukta annorlunda i munnen och smaskar mer än vanligt efter han har sovit 😉

Annonser

En kommentar på “Mer nervös än hunden

  1. Känslan att gå till veterinären är alltid jobbigt tycker jag. Bra att du ändå kollar upp det. Håller tummar att det går bra.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s