Det flyter på

Vill först skriva ett stort TACK till alla gratualtioner och peppande ord som jag fått både här, på fejjan och irl angående mitt jobb 🙂 Det är verkligen en STOR pusselbit som äntligen har hamnat på plats, även om det inte är en full tjänst idag så öppnas fler dörrar och jag känner mig inte längre så ”fast”. I dagsläget jobbar jag dock heltid och det är för att de skall hinna ”lära” upp mig innan en slutar och innan det är semesterdax. Det är mycket att lära och intensivt, men kul! Trivs med att känna doften av hö, spån och foder det första man gör på morgonen och att plocka i djurtillbehör ihop med motorsågsolja och silvertjep, ja…det är ett vinnande koncept helt enkelt om man är en djur och naturmänniska 😉

Som jag även skrev i förra inlägget anpassar sig Eros otroligt snabbt till nya miljöer och ligger snällt på sin plats under hela dagen. Han har även fått trevligt sällskap utav Ronja, en äldre dam på 10 år av rasen greyhound som tillhör min arbetskollega som jag kommer arbeta ihop med framöver 🙂

Våra duktiga kontorsråttor 😉

Veckan har utöver jobb innehållt ett medlemsmöte på klubben där vi fick igenom att köpa in hinder till vår agilitypark så vi kan hålla i fler agilitytävlingar framöver 🙂 Därefter kunde jag ju inte hålla mig borta ifrån agilityplanen så det fick bli ett pass agility. Tre hinder, slalom och gungan stod frame så vi jobbade med tighta svängar, fart och tramp på gungan. Eros var laddad som vanligt så han fick ”blåsa” ur sig med lite stoj och lek innan vi började. Ett kort och bra pass där han var lyhörd på mig och satte 100% lyckanden på slalomet även om jag försvårade ingången 🙂 Igår blev det en joggingtur på ca 7 km där han som vanligt både trava och galopperade på i fint tempo.

Flexit fastsatt i midjeväskan gör att Eros själv kan reglera tempot till galopp när jag inte hinner med i uppförsbackarna 😉

Ikväll har vi däremot inte gjort nått 😉 Att gå och stå i stålhätteskor hela dagarna känns i fötterna och de är väldigt ömmma mot kvällen. Så, än sålänge får det bli något lugnt med träningen, men när jag kommit in i allt nytt skall det allt köras på ordentligt 🙂 Nu är det snart några dagars ledighet och då blir det både hundträning, utflykter och partaj med nära och kära ❤

En som har sovit tungt de senaste dagarna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s